Despre Grădiniţa Kitty

Despre Grădiniţa Kitty DESPRE GRĂDINIŢA KITTY

Grădiniţa cu program prelungit Kitty

Dragi părinți,

Grădiniţa cu program prelungit Kitty este situată aproape de inima orașului Iași, în zona Nicolina 1, Kitty este locul sigur şi sănătos pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor din punct de vedere fizic, psihic, emoţional şi spiritual. Activitatea instructiv-educațională respectă programa națională, iar oferta educațională include o serie de activități opționale. Grădinița noastră asigură un ambient stimulativ și conferă jocului adevărata dimensiune exploratorie atât de necesară actului educațional, potrivit vârstelor preșcolare. Educatoarele-spiridușe, super-calificate, cred într-o abordare flexibilă a educației și se adaptează cerințelor dumneavoastră personale, sprijinind participarea și integrarea armonioasă a oricărui copil în grădiniță.

Plecând de la premisa că startul în viața oricărui om este cel mai important, Grădinița Kitty abordează fiecare copil ca pe o entitate unică și complexă iar cadoul minunat pe care ni-l dăruiește viața, copilăria, este pe deplin prețuit în toate aspectele lui.

 

Înscriere

Dacă doriți să ne adresați întrebări despre procesul de înscriere sau serviciile noastre, o puteți face completând acest formular.

*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop informativ

© Gradinita Kitty 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC

Webcam     Facebook